WBNetADD connect
Direct contact

+32 16 43 11 00


Contacteer ons nu

U bent hier

Over ADD

ADD

ADD is een onafhankelijke risicobeheerder en verzekeringsmakelaar. Het bedrijf biedt algemene en specifieke verzekeringsoplossingen op maat van ondernemingen.

Onze missie

We zijn verzekeringsarchitecten. Dat betekent dat we in de eerste plaats creatieve denkers zijn, die met een open geest naar uw verzekeringsuitdagingen kijken. Daarop tekenen we een plan uit, precies gepast op uw bedrijf en nauwkeurig tot in de kleinste details. En zolang uw bedrijf bestaat, geniet u van onze korte opvolging en uitstekende service.

Onze visie

We vinden dat een verzekeringsmakelaar meer moet doen dan polissen vergelijken en verkopen. Risicomanagement, proactieve monitoring, de wereld herbekijken met open vizier ... daar gaat het in ons beroep om. Die visie hielp ADD om de voorbije zestig jaar uit te groeien tot een topmakelaar in België. Maar die visie helpt vooral uw bedrijf om risico’s onder controle te houden en te blijven groeien.

Onze filosofie

Al onze verzekeringsarchitecten zijn in de eerste plaats zieners. We tekenen voor uw bedrijf het optimale verzekeringsplan uit met oog voor uw risico’s, uw ideeën en uw ambities.
Als denkers werken we doordacht en planmatig. We pakken uw ondernemingsrisico’s aan met een totaalvisie: analyse, preventie en innovatieve verzekeringsoplossingen.
Uw persoonlijk team is er één van doeners. Altijd beschikbaar om op uw vragen te antwoorden en altijd klaar om af te rekenen met uw schade.

Neem contact op met ADD

Lees de MiFID gedragsregels voor ADD

Almarisk

Almarisk is het innovatielab van ADD. Als onderschrijvingsagentschap ontwikkelt ADD’s dochtermaatschappij verzekeringsproducten voor niet-alledaagse risico’s. Via volmachten bij verzekeringsmaatschappijen biedt Almarisk Belgische bedrijven een mix van eigen ontwikkelde nicheproducten aan en exclusieve waarborguitbreidingen op standaard verzekeringsformules. De verzekeringsproducten van Almarisk zijn uniek en dus niet te vinden op de traditionele verzekeringsmarkt.

Almarisk, Guldensporenpark 84, Gebouw I, 9820 Merelbeke, België, BTW BE 0420.104.030 RPR Gent is ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 19204 A.

Neem contact op met Almarisk

Lees de MiFID gedragsregels voor Almarisk

Lees hier de privacyverklaring van Almarisk

KBC Insurance Solutions

KBC Insurance Solutions is de handelsnaam van KBC Zakenkantoor nv. Het is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar, lid van de KBC Groep en dochteronderneming van ADD nv.

KBC Insurance Solutions biedt diensten van verzekeringsbemiddeling aan. Dat betekent concreet dat we advies geven over verzekeringspolissen, dat we verzekeringsovereenkomsten aanbieden of voorstellen, voorbereidend werk leveren én de sluiting van de polis uitvoeren. We zijn ook actief bij het assisteren, het beheer en de uitvoering ervan. KBC Insurance Solutions ontwikkelt de activiteiten op basis van de exclusieve aanbreng door de KBC-verzekeringsagenten.

KBC Zakenkantoor nv, Industrieweg 1, 3001 Heverlee, België, BTW BE 0462.315.361 RPR Leuven is ingeschreven bij de FSMA als verzekeringsmakelaar onder het nummer 41.373 A.

Neem contact op met KBC Insurance Solutions

Lees de MiFID gedragsregels voor KBC Insurance Solutions

Lees de privacyverklaring van KBC Zakenkantoor nv

Worldwide Broker Network

ADD is als enige Belgische verzekeringsmakelaar lid van het Worldwide Broker Network (WBN). Dat netwerk boekt een jaarlijks omzet van meer dan 35 miljard dollar en telt 18.000 professionals in ruim 102 landen. ADD is uw poort naar die wereldwijde kennisdatabank.

Meer informatie over het Worldwide Broker Network (WBN) >

Inloggen op WBNet? Klik hier >