WBNetADD connect
Direct contact

+32 16 43 11 00


Contacteer ons nu

U bent hier

Vinger aan de pols: resultaten tevredenheidsenquête

Nieuws
10 januari 2018

 

De enquête peilde naar uw tevredenheid via drie vragen:

 1. Hoe scoort u onze huidige samenwerking?
 2. Wat vindt u het belangrijkste aspect dat ADD prioritair zou moeten aanpakken teneinde onze samenwerking met u te optimaliseren/te verbeteren?
 3. Welk aspect/facet in onze huidige samenwerking betekent voor u en uw bedrijf een meerwaarde?

In totaal beantwoordden 106 personen de drie vragen. We behaalden een gemiddelde score van 8 op 10: een grote onderscheiding! De scores liepen van 4 tot 10 op 10:

Uit de antwoorden op vraag twee, leren we waaraan we moeten werken binnen ADD. De responstijd blijkt voor sommigen een struikelblok. Ook wordt er meer proactiviteit gevraagd, onder andere door vaker een statusupdate te geven over de lopende dossiers. We zullen deze zaken prioritair aanpakken om onze samenwerking nog te verbeteren.

Voor anderen zijn de responstijd en proactiviteit net een pluspunt bij ADD (vraag drie). U apprecieert ook de spontane verbeteringsvoorstellen en de transparantie over tarieven en/of mogelijke waarborgen. Daarnaast geeft ook het persoonlijke contact en de typische drieledige structuur van ADD (accountmanager – schadebeheerder – klantenadviseur) een meerwaarde aan onze samenwerking.

Uw mening is heel belangrijk voor iedereen bij ADD, daarom zijn we meteen met de resultaten aan de slag gegaan. De antwoorden werden eerst grondig bestudeerd door het management. Daarna kregen al onze medewerkers, van accountmanager tot polis- en schadebeheerder, een update over onze conclusies en de actiepunten.

Onze actiepunten:

 • De verzekeringssector is een traditionele sector waarin het even kan duren om iets in beweging te zetten. Daarom loopt de reactiesnelheid soms niet gelijk met de verwachtingen. Dat pakken wij, als verzekeringsarchitecten, concreet aan door nog meer in te zetten op elektronische data-uitwisseling met verzekeraars en andere partijen. Zo worden de antwoordtermijnen gevoelig ingekort.
 • Door vlottere communicatie met verzekeraars, kunnen wij nog meer focussen op onze kernactiviteiten: risico’s inschatten en u beschermen door de juiste, op uw maat gemaakte, verzekeringsoplossingen uit te tekenen.
 • Om u steeds up-to-date te houden over lopende zaken, bouwen we verder aan ADD Connect. Via ons online platform kunt u uw dossiers digitaal raadplegen en heeft u 24/7 toegang tot informatie over uw verzekeringspolissen en schadedossiers. Dat neemt niet weg dat we nog steeds erg veel belang hechten aan persoonlijk contact met u.

“We zijn bij ADD zeer tevreden over de resultaten van de enquête”, zegt CEO Dirk Van Liempt. “Uiteraard gaan we nu niet op onze lauweren rusten. Aan de hand van de actiepunten tekenen we onze toekomstige strategie uit. De positieve feedback is een prima stimulans voor onze medewerkers om hun beste beentje te blijven voorzetten.”

Uw mening blijft waardevol voor ons. Daarom vragen wij u (bijkomende) feedback door te geven via aubrey.cool@add.be of 09 324 23 51.

Van harte bedankt voor uw feedback!

Het ADD-team

 

Overige nieuws & events

 • Hoe beïnvloedt de nieuwe mobiliteit uw verzekeringen?

  Hoe beïnvloedt de nieuwe mobiliteit uw verzekeringen? Het is moeilijk om de nieuwe vormen van (pendel)verkeer tussen thuis en de werkplaats níét met...
  07 februari 2019
 • Fidea - Nieuwe voorwaarden BA Gezin

  Fidea – Nieuwe voorwaarden ba gezin Duidelijke omschrijving en extra waarborgen Versie juli 2018
  29 januari 2019
 • Baloise – Tariefverhogingen vanaf maart 2019

  Baloise – Tariefverhogingen vanaf maart 2019 Zie overzicht
  29 januari 2019
 • Human CapitalOverheid

  Telewerken in 2019: werknemers voortaan beter beschermd

  Telewerken in 2019: werknemers voortaan beter beschermd Vanaf vandaag (27 januari 2019) kent de arbeidsongevallenwe t van 10 april 1971 een breder...
  28 januari 2019
 • Fleet

  Autoleasing: kent u de voordelen van ‘unbundling’ al?

  Autoleasing: kent u de voordelen van ‘unbundling’ al? Almaar meer bedrijven laten hun verzekeringen ontbundelen . Dat levert hen tal van voordelen op...
  24 januari 2019