WBNetADD connect
Direct contact

+32 16 43 11 00


Contacteer ons nu

U bent hier

Internationaal

Internationaal

Internationaal groeien is spannend en uitdagend. Maar ook risicovol. Met elke expansie begeeft u zich immers op ongekend juridisch terrein, met andere regels in verband met aansprakelijkheid en verzekering. ADD is graag uw gids in het buitenland. 

Vier uitdagingen

Belgische bedrijven met internationale activiteiten hebben vandaag vier grote uitdagingen op het vlak van hun wereldwijde risico’s en verzekeringen. ADD noemt die uitdagingen de 4 C’s van internationaal ondernemen. Elk punt verdient de nodige aandacht in een weldoordacht internationaal verzekeringsprogramma.

Concept

Een internationaal programma is maatwerk, afgestemd op de behoeften van uw onderneming. De architectuur van uw verzekeringsconcept is specialistenwerk.

Naar de productfiche

Cost

Uw verzekeringsdossier heeft ongetwijfeld een belangrijk kostenplaatje. Hoeveel precies? En wat krijgt u daarvoor in ruil? Dat controleert u best erg nauwgezet.

Naar de productfiche

Compliance

Internationaal actief zijn betekent ontegensprekelijk internationale rechtsregels volgen. Onze specialisten pluizen de relevante verplichtingen voor u uit zodat u perfect voldoet aan alle opgelegde normen.

Naar de productfiche

Communicatie

Uw internationaal bedrijf heeft verzekeringen onderschreven in diverse landen. Een helikopterzicht krijgen vraagt om directe communicatielijnen – die tekenen wij voor u uit.

Naar de productfiche

Worldwide Broker Network

ADD is als enige Belgische verzekeringsmakelaar lid van het Worldwide Broker Network (WBN). ADD’s specialisten hebben dus kennis uit eerste hand van alle algemene en specifieke regels in uw export- en importlanden. Het Worldwide Broker Network boekt een jaarlijks omzet van meer dan 25 miljard dollar en telt 18.000 professionals in ruim 100 landen. Dat maakt het Worldwide Broker Network tot het grootste internationaal netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars. ADD is uw poort naar die wereldwijde kennisdatabank.

WBNet

Weet uw bedrijf precies welke verzekeringen het heeft lopen in Azië? Hoever staat het met het schadedossier in de Verenigde-Staten? En heeft u nog zicht op de personeelsverzekeringen van uw onderneming in Bulgarije? ADD helpt u om snel antwoord te krijgen op al die vragen. Het krachtige softwareplatform WBNet zorgt ervoor dat u op één plaats een glashelder overzicht krijgt van uw multinationaal verzekeringsprogramma. 

Waarom WBN?

ADD heeft de voorbije jaren een ruime expertise opgebouwd rond internationale verzekeringsprogramma's voor Belgische bedrijven met buitenlandse filialen. Die internationale ervaring koppelt ADD aan een persoonlijke aanpak en een bijzonder internationaal netwerk, het Worldwide Broker Network.

Lees waarom dit internationale Belgische familiebedrijf voor ADD kiest.

Lees waarom dit Belgische technologiebedrijf voor ADD kiest

Bekijk de voordelen van het Worldwide Broker Network in dit filmpje