Doe de balanstestADD connect
Direct contact

+32 16 43 11 00


Contacteer ons nu

Welkom bij ADD, architecten van uw zekerheid

U hebt ambitieuze plannen met uw zaak. U wil vooruit. U wil groeien, uitbreiden en successen opstapelen. Natuurlijk hebt u daarbij rugdekking nodig. Sterker nog: u zoekt een partner die u toelaat om niet achterom te moeten kijken.

ADD is zo’n partner. Als verzekeringsarchitecten zijn we in de eerste plaats zieners: specialisten die met kennis van zaken vooruit kijken en risico’s inschatten waar u nog niet bij stilstond. We zijn ook denkers. Bedreven architecten die u niet zomaar een stapeltje polissen aanbieden, maar een plan tekenen voor de bescherming van uw zaak. Maar vergis u niet: als het erop aankomt zijn we keiharde doeners, die hun handen vuil willen maken en keihard voor uw zaak gaan.

Bij ADD vindt u een partner die zekerheid geeft aan uw plannen.

Is uw bedrijf goed verzekerd? Vind uw kwetsbare plekken!

Uw bedrijf loopt risico’s. Welke? En hoe groot die precies zijn? Dat achterhaalt u in minder dan tien minuten met onze balanstest. Neem een koffie, focus op de test en krijg een rapport in uw mailbox waar u meteen mee aan de slag kunt. Of beter: moet.

Ontmoet uw team

Bij ADD werken meer dan honderd specialisten. En toch houden we het graag heel persoonlijk. Uw vaste team bestaat uit 3 personen, en kent uw dossier door en door. U kunt hen altijd bereiken – ze schieten meteen in actie als dat nodig is.

Paul Poll 2

- videogetuigenis over brand

- tips over brandpreventie

- Trends binnen kredietverzekering

- Internationaal verzekeringsprogramma

Events

Geen aankomende events
 

Word jij onze nieuwe verzekeringsarchitect?
Bedrijfswagen: wat te doen als je een ongeval krijgt
Bent u beschermd tegen cyberrisico’s?