Doe de balanstestADD connect
Direct contact

+32 16 43 11 00


Contacteer ons nu

Welkom bij ADD, de verzekeringsarchitecten

U hebt ambitieuze plannen met uw zaak. U wil vooruit. U wil groeien, uitbreiden en successen opstapelen. Natuurlijk hebt u daarbij rugdekking nodig. Sterker nog: u zoekt een partner die u toelaat om niet achterom te moeten kijken.

ADD is zo’n partner. Als verzekeringsarchitecten zijn we in de eerste plaats zieners: specialisten die met kennis van zaken vooruit kijken en risico’s inschatten waar u nog niet bij stilstond. We zijn ook denkers. Bedreven architecten die u niet zomaar een stapeltje polissen aanbieden, maar een plan tekenen voor de bescherming van uw zaak. Maar vergis u niet: als het erop aankomt zijn we keiharde doeners, die hun handen vuil willen maken en keihard voor uw zaak gaan.

Bij ADD vindt u een partner die zekerheid geeft aan uw plannen.

Ontmoet uw team

Bij ADD werken meer dan honderd specialisten. En toch houden we het graag heel persoonlijk. Uw vaste team bestaat uit 3 personen, en kent uw dossier door en door. U kunt hen altijd bereiken – ze schieten meteen in actie als dat nodig is.

Is uw bedrijf goed verzekerd? Vind uw kwetsbare plekken!

Uw bedrijf loopt risico’s. Welke? En hoe groot die precies zijn? Dat achterhaalt u in minder dan tien minuten met onze balanstest. Neem een koffie, focus op de test en krijg een rapport in uw mailbox waar u meteen mee aan de slag kunt. Of beter: moet.

Events

Geen aankomende events
 

Word jij onze nieuwe verzekeringsarchitect?
Bedrijfswagen: wat te doen als je een ongeval krijgt
Bent u beschermd tegen cyberrisico’s?